به گزارش قدس آنلاین از اصفهان ، همزمان با "روز شهرداریها " شهردار چمگردان در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی حاضر شد و به ارایه گزارشی از فعالیت های ۹ ماهه خود در این شهر پرداخت.
حسین ناظم الرعایا در این نشست خبری ویژگی خاص شهرهای کوچک را در این دانست که مردم همه امور خود را از شهرداری ها طلب می کنند چراکه ادارات مختلف خدمت رسان در این شهرها وجود ندارد و قابل دسترس ترین افراد اعضای شورای شهر و شهرداری ها هستند.
وی افزود: شهرداری چمگردان در سال ۶۲ فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر جمعیت ساکن در این شهر بر اساس اعلام آخرین سرشماری نفوس و مسکن ۱۷۸ هزار و ۵۰۰ نفر می باشد.
شهردار چمگردان تصریح کرد: مردم ولایتمدار شهر چمگردان در دوران دفاع مقدس ۶۴ شهید تقدیم انقلاب و کشور کرده اند و تعداد زیادی از جانبازان و ایثارگران هشت سال جنگ تحمیلی را از آن دوران به یادگار دارد.
وی اضافه کرد: ویژگی شاخص مردم این شهر علاقه به کتابخوانی است و بر این اساس نمایشگاه و فروشگاه دایمی کتاب در این شهرستان دایر شده است.
ناظم الرعایا با بیان اینکه مردم این شهر در بخش های صنعتی، خدماتی و کشاورزی مشغول فعالیت هستند، اظهار داشت: استانداردسازی ارائه خدمات به مردم در دستور کار ما قرار دارد و با محور قرار دادن کار تیمی امیدواریم از ابتدای مهرماه با تکمیل برنامه ریزی های چشم انداز ۱۴۰۴ این برنامه را در دستور کار شهرداری قرار دهیم
توسعه چمگردان از هیچ طرف امکان پذیر نیست
شهردار چمگردان ادامه داد: توسعه این شهر از هیچ طرف امکان پذیر نیست چرا که کارخانه سیمان سپاهان، صنایع دفاعی اصفهان، کارخانه ذوب آهن و شرکت صنعتی فولادشهر چمگردان را احاطه کرده است و با توجه به این موضوع مباحث توجه ویژه به مسایل زیست محیطی و افزایش فضای سبز در دستور کار نخست ما قرار دارد.
وی ادامه داد: با توجه به وضعیت آلاینده ها در هوای این شهر، یک چهارم وسعت چمگردان به کاشت فضای سبز اختصاص پیدا کرده است.
ناظم الرعایا با اشاره به اینکه سه پنجم کل شهر در بافت مرکزی فرسوده است، بیان داشت: برای افرادی که به نوسازی منازل خود اقدام کنند تسهیلاتی از قبیل کاهش ۵۰ درصدی هزینه صدور پروانه ساختمان در نظر گرفته شده و قرار است با امضای تفاهم نامه ای با بانک شهر تسهیلات صدور پروانه ساختمانی نیز دریافت کنیم.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات ما آبرسانی به فضای سبز است که باید به طور کامل از آب شرب جداسازی شود، ابراز داشت: توسعه پارک ساحلی، اجرای فاز سوم پارک آزادگان و ایجاد ۴ پارک محله ای در شهر از دیگر برنامه های شهرداری است و در مجموع یک میلیارد تومان برای توسعه فضای سبز اختصاص یافته است.
فاز نخست کتابخانه دیجیتالی چمگردان آماده بهره برداری است
شهردار چمگردان بیان داشت: فاز نخست کتابخانه دیجیتالی این شهر با ۶ هزار کتاب آماده بهره برداری است و تا پایان سال ۹۴ این کتابخانه با ۵۰ هزار جلد کتاب تکمیل می شود.
وی با اشاره به اینکه برای راه اندازی شهرداری الکترونیک ۴۰۰ میلیون تومان هزینه کرده ایم، گفت: ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار دیگر برای تکمیل طرح های شهرداری الکترونیک نیاز است.
ناظم الرعایا بازنگری در طرح جامع و طرح های تفضیلی شهرداری و ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری را از دیگر برنامه های این نهاد برشمرد و اظهار داشت: کمتر از ۱۵ درصد از درآمدهای شهرداری پایدار است و بیشترین درآمد این نهاد از عوارض آلایندگی و ارزش افزوده آنهاست.
وی تاکید کرد: بر این اساس با جدیت به دنبال ایجاد تعریف برنامه هایی برای ایجاد درآمدهای پایدار شهرداری هستیم تا در صورت قطع درآمدهای صنعتی با مشکلی مواجه نشویم.
شهردار چمگردان با بیان اینکه توجه به ظرفیت های بومی و مردمی شهر از دیگر نکات مدنظر ماست، گفت: اکنون تمام برنامه های شهرداری از نظر مباحث فرهنگی شهروندی مانند جشن ها به دست نیروهای بومی شهر اجرا می شود.
وی ادامه داد: مسؤولان شهر هر هفته در اماکن عمومی با مردم شهر در ارتباط مستمر هستند و سعی ما بر این بوده تا شاخصه های چشم انداز چمگردان را با توجه به ویژگی های خاص و بومی این شهر استخراج کنیم.
از نظر سرانه بودجه جزو شهرداری های برخوردار هستیم
وی با اشاره به اینکه بودجه مصوب این شهرداری در سال گذشته ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است، بیان داشت: با وجود تحریم ها و عوض شدن سیستم اداره دولت در سال گذشته، با تلاش و کوشش دوستان شورای شهر و همدلی مردم در پایان سال درآمد شهرداری به ۹ میلیارد تومان یعنی ۲۲ درصد اضافه تر از میزان تعیین شده رسید.
شهردار چمگردان افزود: در سال جاری با رایزنی با شورای شهر بودجه تصویب شده ۱۰.۵ میلیارد تومان است و از نظر سرانه بودجه با توجه به جمعیت استان جزو شهرداری های برخوردار استان هستیم.
وی با بیان اینکه تلاش داریم درصد هزینه های عمرانی را نسبت به جاری افزایش دهیم، گفت: از این میزان ۳.۵ میلیارد تومان یعنی ۳۷ درصد بودجه صرف هزینه های جاری می شود و ۷ میلیارد تومان معادل ۶۴ درصد بودجه برای کارهای عمرانی اختصاص داده می شود و این در حالی است که در قانون ۶۰ درصد برای بودجه جاری و ۴۰ درصد برای عمرانی در نظر گرفته شده است.
ناظم الرعایا با بیان اینکه فعالیت های عمرانی در قالب ۲۳ پروژه برنامه ریزی شده است، ابراز داشت: تعریض خیابان اصلی شهر (اباذر) با هزینه ۲۶ میلیارد تومان در چهار فاز، افتتاح بلوار ورودی از غرب شهر با نام سردار شهید علیمردای درروز ۲۲ بهمن ماه امسال، توجه به فضای سبز و توسعه با توجه به مباحث آلایندگی، نورپردازی و زیباسازی شهر از جمله برنامه های در دستور کار شهرداری چمگردان در سالجاری است.
وی افزود: باغ بانوان این شهر فرصت گردشگری مناسبی برای کل شهرستان فراهم آورده است و فرهنگسرای شهرداری نیز در شمال غربی شهر در حال خدمات فرهنگی به مردم است ضمن اینکه سرانه ورزشی این شهر با دو سالن ورزشی فعال بسیار خوب است.
شهردار چمگردان با اشاره به اینکه درصدد شناسایی فرصت های سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم، گفت: عقیده داریم که توسعه فرهنگ شهروندی نیز از جمله مسایل مهمی است که در کنار گسترش شهر نباید از آن غافل باشیم.
نظر شما